За нас

Спомените не са за губене, за изпускане, за забравяне.

Memory Wine&Dine

Wine&Dine – в превод – да осигуриш щедро храна и вино. Ние добавяме и дългогодишния опит и старание за перфектно обслужване и собствен стил. В сърцето на града създадохме мястото, в което ще намерите храна, приготвена с грижа, умение и страст и ще можете да ѝ се насладите сред релаксиращите тонове и форми на авторския интериор. Полагаме всекидневни усилия да задоволим апетита ви за новаторска и съвременна кухня, но с удоволствие ще ви сготвим и по домашному любимите ястия. Към това предлагаме да прибавим ноти от джаз и соул музика и да вдишаме ароматите на чаша превъзходно вино от изключителната ни винена селекция и така да натрупаме заедно бъдещите си спомени.

Добре селектирани изби ще откриете и в богатия асортимент на уникалния ни Винен магазин, където можете да закупите вина за вкъщи на цени от производителя или търговеца, от който доставяме ние.

Ресторантът разполага със 130 места в залите и 80 в лятната си градина. Намира се до площад Съединение, срещу входа на Четвъртък пазара.

Мемори – Wine & Dine е идеален избор за фирмени партита, бизнес срещи, рождени дни, семейни събирания, изискани сватбени тържества и срещи с приятели.

открийте

нашето меню

Качество, стил и класа са неща, с които не правим компромис. Да предоставяме на нашите гости неповторимо изживяване за сетивата е наша мисия.
изберете своето

Вино за спомени

Своя ритуал на хранене можете да отключите с подходящо вино от съкровищницата ни.
 
Close
Close